Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkonykapcsolók a kültéri világításhoz | KertiLampas.hu

Fényforrások automatikus kapcsolása, ami a kültéri fényviszonyokhoz igazodik – alkonykapcsolóink egyszerre praktikusak és energiatakarékosak. Felszerelés után csak annyi a dolgod, hogy beállítasz rajta egy számodra ideális fényintenzitást, amit az alkonykapcsoló érzékelni fog. A kerti lámpák bekapcsolnak, ha a fényérzékelő a beállított érték alá süllyed, illetve kikapcsolnak, ha az érték efölé emelkedik.

Ugye, milyen nagyszerűen hangzik? Próbáld ki Te is, szerez be alkonykapcsolókat webshopunkról magas minőségben, jutányos áron!

Rendezés:

Hogyan is működik az alkonykapcsoló?

A kültéri lámpák egyik legpraktikusabb kiegészítője a mozgásérzékelő mellett az alkonykapcsoló, amelynek telepítésével az igényeinkre szabhatjuk, és teljesen automatikussá tehetjük a kerti lámpák vezérlését. A kis szerkezet folyamatosan érzékeli és méri a napfény erősségét, és amikor az az általunk előre beállított értékhez ér, egyszerűen felkapcsolja a kerti lámpát. Értelemszerűen később le is kapcsolja, ugyancsak az általunk beállított értékhez érve.

Az alkonykapcsoló elhelyezésekor több tényezőt is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk, hogy a kültéri lámpák optimálisan üzemeljenek. Fontos, hogy a szerkezetet ne takarja építmény vagy növényzet, de közvetlenül se süssön rá a nap, valamint a kerti lámpáktól is kellő távolságban legyen. Nem véletlen, hogy a keleti vagy az északi falak jelentik a legideálisabb helyet.

Ismerd meg a webáruházunkban elérhető egyes alkonykapcsolók jellemzőit, és rendelj tőlünk egyszerűen, remek áron, gyors házhoz szállítással!

Kerti álló lámpa     Kerti lámpák     Kültéri fali lámpa     Kültéri lámpák

Árukereső.hu Árukereső.hu