Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Praktikus kültéri LED reflektorok

Praktikus kültéri LED reflektorok

Egy gazdaságos, okos döntés, ha kinti halogén reflektoraidat kültéri LED reflektorokra cseréled. Ezek a típusok jóval energiatakarékosabbak, mit több, az élettartamuk is sokkal hosszabb, így egy abszolút megtérülő befektetésként is gondolhatsz a cserére.

Ha azon szerencsések közé tartozol, akik nem csak messziről csodálják a kertes házakat, hanem mindennapjaikat is zöld környezet közelében töltik, szinte biztos, hogy időt, energiát és némi anyagi ráfordítást áldoztál már arra, hogy udvarod, kocsibehajtód, járdád, teraszod is megfelelően legyen megvilágítva. Viszont megfelelő alatt sokan csak annyi értenek, hogy egyszerűen meg van világítva. Mert az esetek többségében kültérre olyan fényforrásokat keresünk, amik az időjárás viszontagságait jól bírják, és ezen fő szempont mellett hajlamosabbak vagyunk átsiklani az energiatakarékosság tényezője fölött. Pedig ez is van olyan fontos, mint hogy választott kerti lámpáink ellenálljanak esőnek, hidegnek, napfénynek.

A kültéri LED reflektorok energiatakarékosak, időtállóak

Jelentős összegeket is megtakaríthatsz azzal, ha kültéri LED reflektorokra váltasz, főleg ha abból mozgásérzékelős verziót vásárolsz. Nem csak biztonságtechnikai szempontból veheted jó hasznukat, de a kint töltött idő is komfortosabb lehet, ha nem a sötétben kell botorkálnod, ha nem vaksötétben kell beállnod a garázsba. Magas minőségű kültéri LED reflektorainkat mozgásérzékelővel és anélkül is megrendelheted; elérhetőek semleges, meleg fehér és hideg fehér típusban is, így teljes mértékben igényeidhez és a hely adottságaihoz igazíthatod, hogy milyet rendelsz.

Tekintsd meg pazar kínálatunkat, és ha már nálunk jársz, vess egy pillantást hangulatos kerti álló lámpáinkra is!

 

Árukereső.hu Árukereső.hu