Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri fali és álló lámpa családok | KertiLampas.hu - KANLUX

Minek válogatnád össze egyesével, ha nálunk egyazon ismert márka minőségi termékeit is beszerezheted? Az általunk forgalmazott Lutec UNITE lámpacsalád kerti álló lámpái és kültéri fali lámpái is bizonyosan elnyerik majd a tetszésedet. Többféle stílus, alapanyag, forma közül válogathatsz annak megfelelően, hogy milyen környezetet szeretnél hangulatosabbá, világosabbá tenni. Pár kültéri fali lámpa a veranda köré, néhány kerti álló lámpa a járda mellé – nagyszerű termékek a minőség és a megfizethetőség jegyében.

Webshopunkon nem csak szettben, külön-külön is megvásárolhatod kínálatunkból a kültéri fali lámpákat a kerti álló lámpákkal egyetemben.

Böngéssz a shopon!

A világítástechnikai szektor egyik vezető európai cége. Kínálatukban olyan termékeket találhat meg, amelyek megvilágítják nappalát és éjszakáját. Termékeiket Lengyelországban, más országokban partnereink által, valamint saját Kanlux gyárukban gyártják. A termékek magas minőségét saját Kanlux kutatólaboratóriumukban ellenőrzik. Tapasztalt és megbízható, számos külföldi leányvállalattal rendelkező cég. Termékeiket magasfokú üzembiztonság jellemzi, az esetleges meghibások esetére hosszútávú garanciát biztosít.
Rendezés:

 

Árukereső.hu Árukereső.hu