Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babaan

Babaan márkánk a kerti világításokat, kültéri lámpákat, kültéri kaspókat és virágtartókat, kerti bútorokat tervez és gyárt beton, műkő, Cor-ten acél és fa felhasználásval. Egyedi módon ötvözi a különböző anyagokat és struktúrát, formavilága a beton és vas ellenére mégis kecses és formabontó.

Csapatunk hitvallása, hogy a Babaan kültéri beton termékekben minden az, aminek látszik. A beton az beton, a vas az vas, a fa az fa, nem tömegben gyártott imitáció. Ezek az anyagok kiállják az idő próbáját és ’majdhogynem’ az örökkévalóságnak készülnek. Együtt öregednek, „nemesednek” a környezetükkel, de megőrzik mindvégig a funkcójukat és szolgálják tulajdonosaikat.

A modellek mind egyedi, művészi alkotásnak tekinthetők, feszegetik a felhasznált anyagok határait és kisszériás gyártásukkal nem a tömeghez igazodnak, formabontóak és ezt az egyediséget adják majd a környezetüknek is ahol elhelyezik őket.

A gyártás során törekszünk a tökéletesre, hogy mind stabilitásban, mind időtállóságban, funkcióban hosszú ideig dísze legyen kertjének.

Új ötleteink folyamatosan formát öltenek és bővül a választékunk, de akár saját egyedi ötleteit is megvalósíthatjuk, ezzel biztosítva a tökéletes egyediséget.

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu